ADHD, ADD, autisme og søvn

– Eller manglen på samme.

Af Mia Bernscherer Bjørnfort | Marts 2022 | 

Sovende Børn har skrevet et blogindlæg til Vicca.dk, hvor vi fortæller lidt om de udfordringer forældre til neurodivergerende børn kan opleve i forbindelse med søvn.

Neurodivergerende børn – og børn med sensoriske vanskeligheder i det hele taget – har brug for støtte til søvn på en række forskellige måder. Og det har deres forældre også, for når deres barn ikke sover, sover de heller ikke.

Læs blogindlægget her:

ADHD, ADD, autisme og søvn – Eller manglen på samme.


Mia Bernscherer Bjørnfort

Mia Bernscherer Bjørnfort

Mia er akkrediteret holistisk søvnvejleder, såvel som uddannet frivillig ammevejleder fra både La Leche League og Ammenet.dk. Mia har personlig erfaring i søvntræning, da hun med sit første barn modtog og fulgte flere forskellige tilgange - herunder Cry it out. Herudover har Mia erfaring med separationsangst i forbindelse søvn, både hos små og større børn, herunder neurodivergente børn. Mia har tillige erfaring med fødselsreaktioner i kombination med meget grædende barn og det var igennem uddannelserne i amning, hun fik øjnene op for hvor vigtigt det er at styrke forældres tiltro til og reaktion på barnets signaler. Mia er bestyrelsesforperson i og talsperson for Foreningen Sovende Børn.