Hjælp din baby ind i en god døgnrytme

Dét kan du gøre når du skal hjælpe din baby til at etablere og vedligeholde en god døgnrytme

Af Mia Bernscherer Bjørnfort | Juni 2022 | 

Sovende Børn har skrevet et blogindlæg til Moonboon.dk, hvor vi fortæller lidt om hvad en døgnrytme egentlig er og hvorfor det er så vigtigt at forstå hvordan det påvirker babys overordnede søvn.

Der er helt simple ting forældre kan gøre for at etablere og understøtte babys døgnrytme – ofte med bedre søvn som resultat.

Samtidig har Mia lavet en LIVE hos og med Moonboon.dk, som er blevet optaget, så den kan ses når det passer én.

Du kan læse blogindlægget og se optagelse af LIVE her:

Sovende Børn for Moonboon.dk: Hjælp din baby ind i en god døgnrytme


Mia Bernscherer Bjørnfort

Mia Bernscherer Bjørnfort

Mia er akkrediteret holistisk søvnvejleder, såvel som uddannet frivillig ammevejleder fra både La Leche League og Ammenet.dk. Mia har personlig erfaring i søvntræning, da hun med sit første barn modtog og fulgte flere forskellige tilgange - herunder Cry it out. Herudover har Mia erfaring med separationsangst i forbindelse søvn, både hos små og større børn, herunder neurodivergente børn. Mia har tillige erfaring med fødselsreaktioner i kombination med meget grædende barn og det var igennem uddannelserne i amning, hun fik øjnene op for hvor vigtigt det er at styrke forældres tiltro til og reaktion på barnets signaler. Mia er bestyrelsesforperson i og talsperson for Foreningen Sovende Børn.