Hyppigt stillede spørgsmål om brug af slyngevugge

Af Mia Bernscherer Bjørnfort | Marts 2022 | 

Sovende Børn har skrevet et blogindlæg til Moonboon.dk, hvor vi gennemgår de 10 spørgsmål vi hører mest ang. slyngevugge.

Vi har derudover lavet en LIVE på sociale medier, som blev optaget og gemt, så den kan ses lige når det passer ind i hverdagen.

Mia Bjørnfort fra Sovende Børn holder en babydukke for at demonstrere anvendelsen af slyngevuggen som ses i baggrunden. Marie Grew fra Moonboon.dk ses til venstre for Mia.

Mia Bernscherer Bjørnfort

Mia Bernscherer Bjørnfort

Mia er akkrediteret holistisk søvnvejleder, såvel som uddannet frivillig ammevejleder fra både La Leche League og Ammenet.dk. Mia har personlig erfaring i søvntræning, da hun med sit første barn modtog og fulgte flere forskellige tilgange - herunder Cry it out. Herudover har Mia erfaring med separationsangst i forbindelse søvn, både hos små og større børn, herunder neurodivergente børn. Mia har tillige erfaring med fødselsreaktioner i kombination med meget grædende barn og det var igennem uddannelserne i amning, hun fik øjnene op for hvor vigtigt det er at styrke forældres tiltro til og reaktion på barnets signaler. Mia er bestyrelsesforperson i og talsperson for Foreningen Sovende Børn.